Tilbake til alle arrangementer

Bærekraft og merkeordninger: Merker vi forskjellen?

  • Matvalget: Fra økojord til offentlig bord. Om økologisk mat i kostholdsråd, innkjøpsregimer og storkjøkken.

  • Svanemerkets bærekraftsundersøkelse: Hva opptar forbrukerne mest. og økologiens plass i merkeordningene.

  • Stiftelsen Norsk Mat: Forbrukernes kjennskap til Ø-merket og arbeidet for å heve kunnskap og forbruk av økologiske matvarer.

  • NewTools: Skåringssystem for matens bærekraft

Foredragsholdere:

Karl-Oskar Smerud Nicolaisen, markedsrådgiver Svanemerket

Anne Mette Johnsen, avdelingsleder Stiftelsen Norsk Mat

Siri Solberg, rådgiver Matvalget

Hanne Møller, seniorforsker Norsus

Forrige
Forrige
8. februar

Utstillingene åpner

Neste
Neste
8. februar

Pause og utstillinger